01

PRVI KORAK KAKO POSTATI DEO NAS !!!

Za početak je bitno da poseduješ automobil marke Alfa Romeo, da imaš dobru volju za upoznavanjem novih ljudi i druženjem sa članovima naŠeg udruženja ALFISTI RIBELLI.


Tvoj automobil ne mora biti u nekom top stanju ili novijeg doba jer u nasem smislu bitna je ljubav prema italijanskom proizodjaču automobila pod imenom Alfa Romeo i na tome se sve zasniva kao i samo druženje i višesatno pričanje i razmenjivanje iskustava kao i prepričavanje raznih dogodovština.

02

DRUGI KORAK NEDELJNO OKUPLJANJE !!!

U ovom koraku je tvoja dobra volja ta koja pokreće tebe samog i odlučuje koliko želiš odvojiti svog vremena i doći na nedeljno druženje.


Naša okupljanja su svake nedelje u isto vreme na istom mestu 17h leti 16h zimi parking brodogradilišta na ribarskom ostrvu u koliko ne znaš gde se to nalazi predlažemo ti da pogledaš lokaciju KLIKOM OVDE.


Ukoliko se odlučiš na takav korak bilo bi lepo da svoju posetu našem druženju prijaviš na nekoj od društvenih mreža (Facebook ili Instagram) kako bi ujedno i znao da li je možda tog dana došlo do neke prmene oko vremena našeg okupljanja ili lokacije.

03

TREĆI I ZAVRŠNI KORAK !!!


Kako postati zvanični član udruženja Alfiti Ribelli


Član udruženja može biti svako zainteresovano lice koje se dobrovoljno učlani u udruženje na način i pod uslovima statuta udruženja .


Članom udruženja postaje se podpisivanjem pristupnice i uplatom godišnje članarine.


Godišnja članarina važi od uplate do kraja iste godine i obnavlja se po vašoj volji i mogućnosti.